• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

AMG Performance Center Den Haag

Hier wordt uw droom waargemaakt

  •  

Hier wordt uw droom waargemaakt

 


Onze klanten rusten, net zo als wij, zelden op hun lauweren. Het is dan ook één van onze doelen om in ons AMG Performance Center zelfs de hoogste verwachtingen te overtreffen. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreide keuze aan exclusieve AMG-modellen, maar zorgen we er ook voor dat het autosport-DNA van AMG van heel dichtbij beleefd kan worden in onze speciaal ingerichte showroom.


Wilt u Driving Performance van heel dichtbij beleven? We kijken uit naar uw bezoek aan ons AMG Performance Center in Den Haag.


Een Mercedes-AMG koop je niet zomaar. Passie en enthousiasme spelen daarbij een grote rol. Ons Performance Center is daar helemaal ingericht. Op deze wijze kunt u in het AMG Performance Center zelf ervaren dat het merk AMG zich onderscheidt door uitstekende kwaliteit, tastbaar DNA uit de autosport en pure passie voor performance-modellen. Onze AMG-expert Ruben neemt u graag mee in de wereld van Mercedes-AMG, want gedeelde passie is dubbele passie.

Interesse in een AMG? Vul onderstaand formulier in en onze AMG-Sales expert Ruben zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Mercedes-AMG Werkplaats

Eerste klas service, zoals u gewend bent

Ook na de aanschaf van uw Mercedes-AMG bent u verzekerd van eerste klas service, zoals u van MBDB gewend bent. Het AMG Performance Center beschikt over een high-tech werkplaats waar AMG-technici uw auto in topconditie houden. Onze gecertificeerde AMG serviceadviseurs helpen u graag bij vragen over onderhoud en reparatie van uw Mercedes-AMG.  
 
 
  

Waar bent u naar op zoek?