• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Omdat autoschade al vervelend genoeg is.

AGAM Leiden Schadeherstel

  •  

AGAM Leiden Schadeherstel

 

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Er is altijd een kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Direct achter het plaatwerk bevinden zich namelijk tal van elektronische componenten die ook bij een kleine aanrijding al beschadigd kunnen raken. Voor u of een leek dus onzichtbaar, maar vaak wel heel belangrijk. Want deze geavanceerde elektrische systemen zorgen niet alleen voor comfort maar ook heel vaak voor uw veiligheid. En daar wilt u geen risico mee lopen. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Het kan er allemaal toe bijdragen dat de elektronica in uw Mercedes niet meer optimaal werkt. Met mogelijk grote gevolgen. Ga daarom voor het herstel van schade, ook al is het ogenschijnlijk maar een kleine schade, altijd naar AGAM.

Bel altijd uw Mercedes-Benz dealer in geval van schade, want wij kunnen zien wat er achter de schade verborgen zit.

De voordelen van Repair & Reconnect schadeherstel via uw Mercedes-Benz dealer zijn:

  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel.
  • Naast het herstellen van de carrosserie wordt ook de achterliggende elektronische schade hersteld.
  • Onze deskundige vakmensen maken gebruik van specialistische apparatuur en originele onderdelen.
  • Altijd Betrouwbaar & Veilig.

Schade? Neem contact op met AGAM Leiden

Vondellaan 45, Leiden, Tel. 071 - 576 93 03

Tip: houd uw groene kaart bij de hand! 

Maak een afspraak   


Schadepartner ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk

AGAMen ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan om schadeherstelwerkzaamheden aan Mercedes-Benz voertuigen op een kwalitatief hoog niveau snel te kunnen uitvoeren.

ABS Autoherstel Brouwer heeft zich ten behoeve van deze samenwerking laten certificeren conform de Mercedes-Benz Repair en Reconnect richtlijnen. Dat betekent dat de werkzaamheden ook bij ABS Autoherstel Brouwer worden uitgevoerd conform de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel. Het gaat hierbij niet alleen om het herstellen van carrosserieschade, maar juist ook om de achterliggende elektronische schade.  Dankzij deze samenwerking is capaciteit voor schadeherstelwerkzaamheden bij AGAM sterk uitgebreid. Hierdoor kunnen de klanten dus veel sneller geholpen worden, zonder dat er iets op de kwaliteit van de werkzaamheden wordt ingeleverd.

Vele autoschade verzekeringsmaatschappijen

Wij wikkelen af met grote verzekeringmaatschappijen zoals Interpolis, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Mercedes-Benz Insurance Service, Aegon en vele anderen. Bent u benieuwd of wij voor uw verzekeringsmaatschappij werken? Neem dan gerust contact met ons op via tel 070 - 3400 300. 

 


 

Waar bent u naar op zoek?