• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Dit is HET moment om uw auto te verkopen!

Alle merken, AGAM taxeert, ruilt en koopt in.

Bij AGAM vindt u een zeer ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte personenwagens. Naast het kopen van een nieuwe auto kunnen wij begrijpen dat u van uw huidige auto af wilt. Of mogelijk niets kopen en alleen maar uw auto verkopen? Alles is mogelijk. Bent u benieuwd naar de waarde van uw auto of wilt u uw huidige personwagen inruilen en een inruilvoorstel ontvangen? Onze specialisten helpen u graag!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Taxatie proces

✔️ Wanneer u onderstaand formulier heeft ingevuld bekijken wij uw auto aan de hand van foto's die u heeft toegevoegd. Wij taxeren uw auto op basis van het merk, type, bouwjaar en de kilometerstand. Om u een goede waarde te kunnen bieden is het van groot belang dat u goede foto's toevoegd, waarin de auto goed is te zien. Ook eventuele schades fotografeert u.

✔️ Na uw auto goed geïnspecteerd te hebben gaan we de waarde bepalen. Dit doen we onder andere aan de hand van alle aangeboden voertuigen van exact hetzelfde type merk en model.

✔️ Nadat wij de waarde hebben vastgesteld zullen we telefonisch met u contact opnemen.

✔️ Heeft u verder vragen? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met onze specialist Willem-Jan Beving via + 31 6 53 13 39 43.

Wij gaan aan de slag!

Een inruilvoorstel binnen 24 uur op werkdagen.

Voordat wij voor u aan de slag gaan vragen wij u vriendelijk om onderstaand formulier zo goed mogelijk in te vullen. Wij ontvangen graag duidelijke foto's van het voertuig.

Nadat u van ons een reactie heeft binnen gekregen nodigen wij u graag uit in een van onze vestigingen.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


 

Waar bent u naar op zoek?